Trotse huizenbezitter

Via Vereniging Eigen Huis (VEH) eerste uitgave "Appartement" kwam ik via een artikel achter jullie organisatie. Ik ben gelijk onze nog in oprichting verkerende VVE gaan aanmelden, wat een schitterend alternatief zeker als beginnend (en vooral trotse) huizenbezitter.

Vincent

VvE desk gemeente Den Haag

Ik werd door de VVE desk van de gemeente Den Haag doorverwezen naar jullie site. Hartstikke handig! Ben gelijk begonnen met het invullen van wat gegevens. Een van de redenen voor het maken van een meerjaren onderhoudsplan voor onze VvE is dat er een aantal grotere renovaties aankomen, en we willen die graag (ook financieel) kunnen plannen. Ben benieuwd! En hartstikke fijn dat jullie zo'n site maken, dank je wel daarvoor :-)

Groet!

Carolijn

Geweldig geholpen

We wisten ons geen raad met het opstarten van een VvE, totdat tijdens een verjaardag over vvegemak gesproken werd. Hartelijk dank voor dit initiatief. Het invoeren van jaarlijkse en meerjarige kostenposten en de berekening van de servicekosten zijn echt een uitkomst. Nogmaals hartelijk dank.

Daphne

Zoektocht eindigt bij VVEgemak.nl

Even complimenten aan jullie applicatie. Vandaag een tip gekregen en binnen paar uur in de lucht! We waren al paar weken aan het bedenken hoe/wat, maar dit is precies wat we zochten: op maat en toch gebruiksvriendelijk.

Groet, Bernard