Kennis en ervaring met VvE's

Ons team bestaat uit professionele beheerders, technici, juristen, boekhouders, verzekeringsexperts, et cetera. We kunnen de VvE en de leden op alle mogelijke gebieden adviseren. Kijk hieronder voor verschillende mogelijkheden. Staat de vraag er niet bij? Neem contact met ons op.

Producten Advies en ondersteuning

Verzekeren

VVEgemak adviseert de verschillende polissen van de VvE regelmatig te laten controleren en nieuwe offertes op te vragen. We helpen en ondersteunen daarbij graag. Het is absoluut de moeite waard.

Een VvE is bij wet verplicht een opstalverzekering af te sluiten. Daarnaast is een aansprakelijkheidsverzekering aan te raden, en soms ook verplicht. Het team van VVEgemak kan helpen door meerdere offertes aan te vragen en die samen met jullie te vergelijken. We werken samen met diverse deskundige adviseurs. We zien regelmatig dat er veel verbeterd kan worden, zowel qua polisvoorwaarden als qua kosten.

Notarieel & juridisch advies

VVEgemak heeft niet alleen goede (notarieel)juristen, we hebben ook directe lijnen met ervaren notarissen. Op die manier kunnen we akten snel beoordelen en indien nodig aanpassen.

VVEgemak werkt samen met juristen die in het notariaat werkzaam zijn en ervaring hebben met VvE’s. Zij kunnen artikelen in de splitsingsakte of het modelreglement uitleggen en de splitsingstekening toelichten. Als dat nodig is, kunnen onze juristen samen met jouw VvE een stappenplan maken voor het wijzigen van het reglement. Wij kunnen de VvE ook adviseren over de gewenste wijzigingen in de splitsingsakte of het reglement. Daarnaast kunnen wij een notarieel proces-verbaal van de ALV laten opstellen.

Als er een geschil is tussen de leden van de VvE of met derden, kan het team van VVEgemak jullie met raad en daad bijstaan en samen met jullie naar een oplossing toewerken.