VVEgemak - alles rond VvE's

VVEgemak kan de VvE's en de eigenaren van de appartementen op alle mogelijke manieren bijstaan en ondersteunen. Staat hetgeen je zoekt niet bij onze diensten en producten? Neem contact met ons op en we organiseren het voor je. Hieronder een aantal van onze diensten en producten.

Producten Overige

Splitsingsakte én tekening opvragen

Beschik je niet over de splitsingsakte en de splitsingstekening van de VvE? Vraag deze bij VVEgemak op en wij sturen de stukken toe.

In de splitsingsakte is omschreven hoe en onder welke voorwaarden het gebouw is gesplitst in verschillende appartementen. Ieders aandeel ‘in de gemeenschap’ staat erin vermeld. Het team van VVEgemak vraagt aan de hand van de verstrekte adresgegevens de splitsingsakte en de bijbehorende splitsingstekening op bij het Kadaster. Beide zijn onmisbaar voor het beheren van het gebouw.

Quickscan energiebesparingsadvies voor VvE's

Quickscan van Stichting Energiesprong Amsterdam

Het team van VVEgemak zit samen met andere experts in het samenwerkingsverband Energiesprong Amsterdam. VvE’s in Amsterdam die zich hierbij aansluiten, krijgen advies en ondersteuning bij het duurzamer maken van het gebouw.