Online administratiesoftware voor VvE's

VVEgemak heeft vanwege het succes van onze online administratiesoftware voor VvE’s een nieuwe en verbeterde versie voor u ontwikkeld, deze omgeving is bij ons bekend als VVEgemak Public. Deze software is op basis van onze ervaringen speciaal ontwikkeld voor VvE’s en bevat daardoor extra mogelijkheden welke u in een standaard boekhoudpakket niet snel zult terugvinden.

Producten VVEgemak Public

De software

Al uw VvE-gegevens in één online administratie- en boekhoudsysteem. In VVEgemak Public worden de financiële cijfers van de VvE op overzichtelijke wijze gepresenteerd en heeft elk lid van de VvE een individuele inlog om op elk gewenst moment de huidige status van de VvE bekijken.

Het administratiesysteem is in samenwerking met en door beheerders van VvE’s ontwikkeld waardoor u verzekerd bent van een gebruikersvriendelijk totaalpakket waarmee u op een effectieve manier de maandelijkse boekhouding en administratie kunt bijwerken.

Het belangrijkste doel van VVEgemak Public is kostenbesparing voor VvE’s. Wij willen graag VvE’s in staat stellen om zelf de maandelijkse boekhouding en overige taken van de VvE uit te voeren zonder daarvoor een beheerder in dienst te nemen. De uitgebreide handleiding en tips die u overal in het systeem zult terugvinden zorgen voor een uiterst toegankelijk en volledig administratiepakket.

Het systeem bestaat uit verschillende modules geschikt voor de maandelijkse boekhouding en administratieve werkzaamheden. Daarnaast zijn er nog een aantal modules die alleen interessant zijn voor VvE’s, waaronder de Algemene Ledenvergaderingsmodule voor het eenvoudig organiseren, uitroepen en notuleren van de verplichte jaarlijkse ALV en een technische module waarin klachten worden opgenomen en opdrachten voor werkzaamheden uitgezet.

De kosten voor gebruik van het systeem zijn vastgesteld op € 1,00 excl. BTW per appartementsrecht per maand met een maximum van € 27,00. Een VvE met méér dan 27 appartementen betaald hierdoor dus niet meer € 27,00 per maand.

Bent u geïnteresseerd in het systeem?

VVEgemak hanteert een speciale benadering voor potentiële klanten. Zodra u onderaan de pagina op de knop Registreren klikt wordt u direct doorgeleid naar VVEgemak Start.

VVEgemak Start biedt u de mogelijkheid om de basis van de administratie en de boekhouding alvast op te zetten. In deze versie heeft u uitsluitend toegang tot de modules Gegevens Vereniging, Begroting en de Algemene Ledenvergaderingsmodule.

U kunt in VVEgemak Start alle gegevens van de VvE invoeren, de begroting opzetten en de Algemene Ledenvergaderingsmodule gebruiken. Al deze gegevens blijven bewaard en zullen, in het geval dat u het betaalde pakket wilt gebruiken, worden overgezet naar de volledige versie van het pakket, VVEgemak Public.

Klik op Registeren om direct te beginnen met VVEgemak Start.