Boeken voor leden van VvE's

Ben je bestuurslid of net lid geworden van een VvE en wil je meer te weten komen over het functioneren van een VvE?  Bestel dan een van onderstaande boeken.

Producten Boeken

Kascommissiegids

De leden van de VvE kunnen lid zijn van de kascommissie van de VvE, geinteresseerd zijn in de financiele huishouding van de VvE of het administratieve beheer voeren. De Kascommissiegids geeft inzicht en overzicht. De prijs is inclusief verzendkosten.

De allereerste gids voor de kascommissie van een VvE. Stap voor stap krijg je uitleg over elke post van de jaarrekening en hoe de kascommissie die moet controleren. De beheersoftware VVE123 van VVEgemak wordt in de Kascommissiegids meerdere keren als voorbeeld aangehaald.

Boek Financien van de VvE

Alles over de financien van de VvE, voor bestuurders, leden die zelf het beheer voeren en professionele VvE beheerders.  De prijs inclusief verzendkosten.

De allereerste gids over VvE-financien geschreven door dezelfde schrijver van de Kascommissiegids voor VvE's. Het boek is nu speciaal bedoeld voor bestuurders en VvE-Beheerders. Wederom wordt de beheersoftware VVE123 van VVEgemak in dit boek genoemd.

VVE-pocket

Een handig naslagwerk, voor wie snel aan de slag wil. De prijs is inclusief verzendkosten.

Deze handige pocket is geschikt voor bestuurders van VvE's die kort en snel een VvE samen met zijn buren wil besturen. De pocket is voorzien van handige tips en tricks en praktijkvoorbeelden. VVEgemak heeft aan deze pocket  bijgedragen.