Voorlichting over duurzaamheid

VVEgemak geeft regelmatig voorlichtingsavonden, die speciaal gericht zijn op duurzame investeringen door VvE's. Daarnaast werken we samen met overheden bij duurzaamheidsinitiatieven en adviseren we.

VVEgemak is bijvoorbeeld een van de partners in het Blok voor Blok- subsidietraject van de rijksoverheid, bekend onder de naam: Energiesprong Amsterdam. Hiervoor is een stichting opgericht die als doel heeft om zoveel mogelijk VvE's te helpen bij het nemen van energiesbesparende maatregelen. In verschillende stadsdelen van de gemeente Amsterdam verzorgen wij, in samenwerking met energieadviseurs en aannemers, voorlichtingsbijeenkomsten speciaal gericht op VvE's.

VVEgemak is uiteraard in heel Nederland actief. Mocht u meer informatie willen ontvangen neem dan contact met ons op.

Producten Duurzaamheid

Quickscan energiebesparingsadvies voor VvE's

Quickscan van Stichting Energiesprong Amsterdam

Het team van VVEgemak zit samen met andere experts in het samenwerkingsverband Energiesprong Amsterdam. VvE’s in Amsterdam die zich hierbij aansluiten, krijgen advies en ondersteuning bij het duurzamer maken van het gebouw.

Duurzaam meerjarenonderhoudsplan

Als de VvE toch gaat investeren in onderhoud, is het heel verstandig om ook op aspecten als energiezuinigheid te letten. Dat verdient zich meermalen terug! Daarnaast zijn er allerlei subsidies. Vraag VVEgemak naar het hoe en wat.

Investeren in duurzaamheid – isolatie om het energieverbruik te beperken en (deels) overstappen op duurzame energie – wordt door de overheid gestimuleerd. De kosten voor zulke maatregelen worden inmiddels al lager. Maar ze zijn toch nog fors. Hoe pak je dit als VvE aan? Hoe bouw je de investering in duurzaamheid in het meerjarenonderhoudsplan in en hoe zorg je dat je slim gebruik maakt van een terugverdientijd?

Ook als je in een andere plaats woont, kun je een beroep doen op VVEgemak voor een advies over slimme investeringen op het gebied van energiebesparing. Wil je een Duurzaam meerjarenonderhoudsplan laten opstellen of heb je andere vragen over duurzame investeringen? Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Energielabeladvies voor de VvE

Vraag bij VVEgemak een energielabel advies aan, voor een individueel appartement of voor de hele VvE!

In samenwerking met Energiesprong Amsterdam kunnen wij voor u een energielabel-advies laten uitvoeren van het hele complex dan wel van een enkele woning. Wij hebben kennis van VvE's en kunnen u daarom beter van dienst zijn. Vraag naar de zeer aantrekkelijke tarieven.