Disclaimer


De beheersoftware VVE123 wordt, bij minder dan 10 appartementen zonder hoofd- en ondersplitsing, via deze website kosteloos aangeboden. Door gebruik te maken van deze pagina, de zoekresultaten, de links en eventuele diensten en producten, bent u onderhevig aan de hierna volgende regels.

Deze site bevat links naar andere pagina's die mogelijk niet onder deze site vallen. Een ieder van deze pagina's heeft haar eigen gebruiksregels. Wanneer u via deze site naar één van deze pagina's toe surft zult u onderhevig zijn aan de op die site geldende regels.

De informatie op deze website is afkomstig van betrouwbare bronnen en is samengesteld door deskundigen. Aan de informatie op deze site is de grootst mogelijke zorg besteed. VVEgemak kan evenwel niet instaan voor de juistheid van de informatie en aanvaardt ook geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik daarvan.

Doelgroep

De site richt zich op alle VvE’s, op professionele beheerders en op overheden. In Nederland zijn ongeveer 95.000 VvE’s die volgens de wet actief dienen te zijn.

Links

De website biedt links naar websites en informatie aan die afkomstig zijn van verschillende partijen die te maken hebben met en ondersteuning willen geven aan VvE’s. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker, die bepaalt of dergelijke informatie geschikt is voor eigen gebruik. Het is derhalve ook de verantwoordelijkheid van de gebruiker om te bepalen of het bezoek van een dergelijke website schadelijk kan zijn in welke vorm dan ook. VVEgemak screent alle sites voorafgaand aan een eventuele koppeling. Deze website presenteert sites en informatie voor haar gebruikers, maar het is de gebruiker die bepaalt wat te doen met deze websites of informatie. www.VVEgemak.nl zal op geen enkele wijze verantwoordelijk zijn voor het verkeerd gebruik van enige informatie gevonden op of via deze website. Deze verantwoordelijkheid ligt in zijn geheel bij de gebruiker.

 
VVEgemak wenst alle leden van VvE's veel gebruiksgemak toe!
© Copyright VVEgemak 2012 - Alle rechten voorbehouden Disclaimer - Cookies - Algemene voorwaarden - Privacy