Uitbesteden beheer aan VVEgemak

VVEgemak kan het complete beheer van jullie VvE overnemen tegen een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. We werken waar nodig, en op jullie verzoek samen met ervaren, professionele bedrijven.

We maken gebruik van onze administratiesoftware, VVE123. De leden van de VvE krijgen een eigen inlog, waarmee ze te allen tijde de stukken van de VvE kunnen inzien. Daardoor werkt VVEgemak transparant en zijn de leden op de hoogte van de stand van zaken in de VvE.

Producten Uitbesteden beheer

VvE Premium Beheer

VvE Premium Beheer

De VvE kan ook het gehele beheer aan VVEgemak uitbesteden. Wij informeren je graag over de werkwijze en de mogelijkheden, en we maken graag een offerte op maat.

VVEgemak verzorgd ook het beheer van VvE's. Dat betekent dat wij zorgen voor de gehele administratie en de voorbereiding van de besluitvorming. Verder zorgen we bijvoorbeeld voor de inning van de servicekosten en de afhandeling van technische problemen. VVEgemak werkt daarbij volledig transparant en in goed overleg met het bestuur van de VvE. 

We brengen graag een offerte uit, die op maat is gesneden van de VvE. Neem contact met ons op, en we vertellen je meer over de mogelijkheden, en we sturen je een offerte. 

Sluiten
Notarieel & juridisch advies

Notarieel & juridisch advies

VVEgemak heeft niet alleen goede (notarieel)juristen, we hebben ook directe lijnen met ervaren notarissen. Op die manier kunnen we akten snel beoordelen en indien nodig aanpassen. 

VVEgemak werkt samen met juristen die in het notariaat werkzaam zijn en ervaring hebben met VvE’s. Zij kunnen artikelen in de splitsingsakte of het modelreglement uitleggen en de splitsingstekening toelichten. Als dat nodig is, kunnen onze juristen samen met jouw VvE een stappenplan maken voor het wijzigen van het reglement. Wij kunnen de VvE ook adviseren over de gewenste wijzigingen in de splitsingsakte of het reglement. Daarnaast kunnen wij een notarieel proces-verbaal van de ALV laten opstellen.
 
Als er een geschil is tussen de leden van de VvE of met derden, kan het team van VVEgemak jullie met raad en daad bijstaan en samen met jullie naar een oplossing toewerken.

Sluiten
Technisch beheer en advies

Technisch beheer en advies

Technisch beheer vergt andere kennis en ervaring dan financieel of organisatorisch beheer. VVEgemak beschikt over de kennis en ervaring voor onafhankelijk advies en ondersteuning. 

Technisch beheer vergt niet alleen kennis en ervaring met de besluitvorming en financiele mogelijkheden van VvE's, maar ook kennis van de markt en bouwkundige kennis. VVEgemak werkt op structurele wijze samen met bouwkundige experts, die niet alleen de onderhoudstechnische kant van Meerjarenonderhoudsbegrotingen kunnen opstellen en beoordelen, maar ook de kosten van het onderhoud. Bovendien kan VVEgemak offertes op een deskundige manier opvragen en beoordelen. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Sluiten
Verzekeren

Verzekeren

VVEgemak adviseert de verschillende polissen van de VvE regelmatig te laten controleren en nieuwe offertes op te vragen. We helpen en ondersteunen daarbij graag. Het is absoluut de moeite waard.

Een VvE is bij wet verplicht een opstalverzekering af te sluiten. Daarnaast is een aansprakelijkheidsverzekering aan te raden, en soms ook verplicht. Het team van VVEgemak kan helpen door meerdere offertes aan te vragen en die samen met jullie te vergelijken. We werken samen met diverse deskundige adviseurs. We zien regelmatig dat er veel verbeterd kan worden, zowel qua polisvoorwaarden als qua kosten. 

Sluiten
VVEgemak wenst alle leden van VvE's veel gebruiksgemak toe!
© Copyright VVEgemak 2012 - Alle rechten voorbehouden Disclaimer - Cookies - Algemene voorwaarden - Privacy