Online administratiesoftware voor VvE's

VVEgemak heeft vanwege het succes van onze online administratiesoftware voor VvE’s een nieuwe en verbeterde versie voor u ontwikkeld, deze omgeving is bij ons bekend als VVEgemak Public. Deze software is op basis van onze ervaringen speciaal ontwikkeld voor VvE’s en bevat daardoor extra mogelijkheden welke u in een standaard boekhoudpakket niet snel zult terugvinden.

Producten VVEgemak Public

De software van VVE123

Al uw VvE-gegevens in één online administratie- en boekhoudsysteem. In VVEgemak Public worden de financiële cijfers van de VvE op overzichtelijke wijze gepresenteerd en heeft elk lid van de VvE een individuele inlog om op elk gewenst moment de huidige status van de VvE bekijken.

De kosten voor gebruik van het systeem zijn vastgesteld op € 1,00 excl. BTW per appartementsrecht per maand met een maximum van € 27,00. Een VvE met méér dan 27 appartementen betaald hierdoor dus niet meer dan € 27,00 (ex btw) per maand.

Bent u geïnteresseerd?

VVEgemak hanteert een speciale benadering voor potentiële klanten. Zodra u onderaan de pagina op de knop VVEgemak Public klikt wordt u direct doorgeleid naar de website waar u zich kunt aanmelden voor een proefperiode

U kunt een maand lang in VVEgemak Public alle gegevens van de VvE invoeren, de begroting opzetten en de Algemene Ledenvergaderingsmodule gebruiken. Indien u na deze maand besluit het programma definitief in gebruik te nemen wordt u gevraagd het programma te upgraden en een machtigingsformulier in te vullen voor de maandelijkse licentie kosten.

Bent u geïnteresseerd VVEgemak Public? Klik op VVEgemak Public voor meer informatie.