Alles voor VvE's en eigenaren

VVEgemak is opgericht om VvE's en eigenaren van appartementen zoveel mogelijk uit handen te kunnen nemen. Daarnaast informeren, ondersteunen en adviseren we op alle mogelijke gebieden. Hieronder noemen we een aantal van onze producten en diensten. Als je niet kan vinden wat je zoekt, neem dan vooral contact met ons op!

Producten Overige

Algemene Ledenvergadering: voorbereiden, bijwonen, voorzitten of notuleren

Algemene Ledenvergadering: voorbereiden, bijwonen, voorzitten of notuleren

Indien de leden van de VvE dat prettig vinden, of omdat een bijzondere situatie daarom vraagt, kan VVEgemak de Algemene Ledenvergadering voorzitten, bijwonen en/of notuleren.

Soms is het verstandig of prettig om de algemene ledenvergadering (ALV) door een buitenstaander te laten voorzitten. VVEgemak heeft ervaren mensen, die een ALV in goede banen kunnen leiden. Het team van VVEgemak stelt in overleg met het bestuur de agenda op, zit de ALV voor, maakt notulen en een actielijst. De prijs is gebaseerd op een vergadering van tweeënhalf uur met maximaal tweemaal een half uur voor reistijd, en voorts voorbereiding en uitwerken notulen.

Sluiten
VVE-pocket

VVE-pocket

Een handig naslagwerk, voor wie snel aan de slag wil. De prijs is inclusief verzendkosten.

Deze handige pocket is geschikt voor bestuurders van VvE's die kort en snel een VvE samen met zijn buren wil besturen. De pocket is voorzien van handige tips en tricks en praktijkvoorbeelden. VVEgemak heeft aan deze pocket  bijgedragen.

Sluiten
Verzekeren

Verzekeren

VVEgemak adviseert de verschillende polissen van de VvE regelmatig te laten controleren en nieuwe offertes op te vragen. We helpen en ondersteunen daarbij graag. Het is absoluut de moeite waard.

Een VvE is bij wet verplicht een opstalverzekering af te sluiten. Daarnaast is een aansprakelijkheidsverzekering aan te raden, en soms ook verplicht. Het team van VVEgemak kan helpen door meerdere offertes aan te vragen en die samen met jullie te vergelijken. We werken samen met diverse deskundige adviseurs. We zien regelmatig dat er veel verbeterd kan worden, zowel qua polisvoorwaarden als qua kosten. 

Sluiten
Boek Financien van de VvE

Boek Financien van de VvE

Alles over de financien van de VvE, voor bestuurders, leden die zelf het beheer voeren en professionele VvE beheerders.  De prijs inclusief verzendkosten.

De allereerste gids over VvE-financien geschreven door dezelfde schrijver van de Kascommissiegids voor VvE's. Het boek is nu speciaal bedoeld voor bestuurders en VvE-Beheerders. Wederom wordt de beheersoftware VVE123 van VVEgemak in dit boek genoemd.

Sluiten
Meerjarenonderhoud begroting en planning

Meerjarenonderhoud begroting en planning

Een goede meerjaren onderhoudsbegroting is van belang voor een gezonde financiele huishouding van de VvE. Vraag een offerte op, en laat er een opstellen!

Elke VvE moet verplicht sparen voor groot onderhoud en bouwt zo een reservefonds op. Laat VVEgemak de meerjarenonderhoudsbegroting voor jullie VvE opstellen en de bijbehorende planning van de onderhoudswerkzaamheden. Dan kom je niet voor verrassingen te staan en hoef je niet met de pet rond als er iets stuk gaat.

Sluiten
VVEgemak wenst alle leden van VvE's veel gebruiksgemak toe!
© Copyright VVEgemak 2012 - Alle rechten voorbehouden Disclaimer - Cookies - Algemene voorwaarden - Privacy